woensdag, augustus 03, 2005

3 augustus , woensdag

En dan is het druk ;-)) alle kindjes thuis en een hoop te doen , heerlijk hoor , we zijn op de zolderkamer van Merel bezig en beneden en ook op de naaikamer , overal eigenlijk , maar het schiet wel op , tussendoor doen we als het droog is af en toe wat leuks.
Ik merk echter dat toch veel dingen wel geld kosten, als het om dingen gaat die de groteren wat leuker vinden en dat gaat dus effe niet ;-((
Maar goed dat komt ook wel weer , vandaag gaan we schuren en schilderen , Rens mag met de schuurmachine aan de gang ;-) .
Ik ga beneden wat stoelen in de grondverf zetten en wat woonkussens naaien boven . Heerlijk al die resten verf die we kregen opmaken ;-))
Dat is nog het leukste van deze opknapbeurt het gaat allemaal maar restjes en dat maakt het extra leuk . Verder wil ik nu eindelijk het zonnequiltje voor Heller in elkaar zetten en dan maar hopen dat het ook nog strandweer wordt deze week .

Gisteren was het grote verveeldag , we hadden met z'n allen nergens zin in en hebben maar wat gehangen , vandaag is het "actie" dag ;-))
Let's get started !!!!!!!!!

Geen opmerkingen: