zondag, april 12, 2009

paaaaaaaaaaaaaaaaaas 2009

Wat een heerlijk paasfeest is het , wat een gaaf weekend.
Het begon zo goed ;-) , het was zulk lekker weer , op goede vrijdag hebben we heerlijk in de tuin gezeten en gewerkt.
Zaterdag naar de volkstuin geweest en als paasopener heerlijk de swapdoos uit gepakt.
wat een wondermooie dingtejs zaten daar in.
Wat had onze gever raak geschoten zeg, voor Rens darkelves, wow wat keek ie verbaasd ( en ik ook ;-) ), ze zaten nog eens in een prachtig doosje ook .
Voor Merel een heerlijk luchtje van de bodyshop wat ze helemaal te gek gaaf leuk lekker heerlijk vindt , Voor Nina een heel mooi versierd doosje , haar naam staat erop , ze is blij , ook met de eitjes ;-).
Ook voor Noa een doosje en daarin eitjes en een heel lief gevild armbandje , ze is er zo wijs mee ;0)
Voor Heller en CD van Jongetje Joep, heel de dag moet ie steeds weer aan en Noa is ook daar blij mee , zij had die CD ooit , maar die is helemaal kwijt ( gelogeerd ) , geweldig dat ie weer in ons huisje is ;-)
Ton was heel blij met zijn lekkers en ik ben ontroerd door de mooie tekening die voor/van mij gemaakt werd , ik lijst hem in en hang hem op , dankjewel ;-)
Het was een mooi begin van een heerlijk weekend ( wat nog maar op de helft is ;))

Vanmorgen rond half 11 werden we opgehaald en naar oma gebracht waar we een heerlijk paaslunch met eer familie hadden , daarna was er voor de kindjes de kermis en vervolgens weer naar huis . Hier hebben we lekker nog nagezeten in de tuin en nu even bloggen ;) en breien en morgen er wat fotootjes bijplakken ;-)

Geen opmerkingen: