maandag, juli 25, 2011

genieten

Maandagmorgen , 25 juli 2011 , de eerste maandag van de vakantie , ik voel me helemaal heerlijk , de zon schijnt , volgens het weerstation wordt dat straks wat minder ,we zullen zien .
We gaan straks naar buiten, bessen plukken voor sap, zien of de bramen al rijp zijn, even naar de stad , wat plantjes voor in de voortuin kopen , denk ik , ik aarzel wat , van het weekend zijn er een heleboel gejat , zo mag wie jat er nou planten uit een voortuin , dan ben je toch niet lekker .
En in gedachten dwaal ik steeds af , naar twee vrouwen die de afgelopen dagen zo bezig zijn met het overgaan van mensen die hun lief zijn .

De afgelopen dagen te midden van alle leuke dingen die we deden, was ik in gedachten steeds even bij hen , ik wens ze beiden heel veel licht en liefde.


Ik heb zin in alles wat voorbij komt deze periode , wat voorbij kwam was ook al zo fijn , het eindetoneelstuk van mijn mooie Nina , de 6e klas speelde Parcival , wat deden ze dat mooi, 3 maal op de planken en 3 maal in een andere bezetting
Nina als Herzeleide, als Gurnemans en als ridder 4, prachtig gedaan klas 6, top top top.

En zo ontroerend, Heller zijn afscheid van de kleuterklas, zo lief en zo mooi, het sprookje van de kikkerprins , de ouden bal , wat ontzettend ontroerend die kleine mensen kindertjes. En wat is het een cadeau dat mijn kleine man strakjes de juf en meester van zijn grote zus krijgt en wat ben ik blij dat ik nog een rondje met die meester en juf door mag.Roerige weken , met veel lachen en veel tranen , helemaal goed en z fijn dat het nu vakantie is .

2 opmerkingen:

Daniela (Dan) zei

fijne vakantie gewenst, jullie daarboven!!!
hopelijk trekt het weer genoeg bij voor lekkere dagen...

Anoniem zei

wie jat er nou planten uit de voortuin!! wat zal dat een rare gewaarwording zijn geweest....ik snap dat je aarzelt nieuwe te kopen. Kun je niet stekken of wat zaadjes zaaien voor volgend jaar? Ik wil wel wat stokrooszaad opsturen, wanneer dat rijp is.


Een fijne vakantie!