maandag, maart 09, 2015

9 maart lente weer in Hoorn ;)

We gaan het weer eens proberen , bloggen tussen de drukke werkzaamheden en het rusten in.
Lekker even de ruimte in praten hoe het ons vergaat en waar we blij van worden.
Blij word ik vandaag van de zon die zo heerlijk schijnt . De Lente is echt in volle gang , gisteren was het zondag en hebben we op en top genoten van die zon , zo fijn .
Vandaag dat wat we mee nemen naar de geplande weekender ruigmarkt op Ruigoord in dozen en zakken gedaan  , we gaan er zondag de 22e alle tweedekans kleding aanbieden voor bodemprijzen , het wordt een leuke 1,2 en 3 euri kraam met wat uitschieters naar 5 euri , shirt truien vesten broeken jasjes en jassen schoenen laarzen etc etc
Dat samen met een tafel handwerk en een massagetafel voor mensen die graag een reiki en/of Quantum Touch heling willen . De meiden gaan de tweedekans kraam bevrouwen ik de handwerk en heling stand , foldertjes zijn in de maak ;), ik heb er zin in , nog een paar markten tweede kans en dan is dat klaar , de ruimte die al die tweedekans spullen innemen hebben we nodig om te leven , na jaren zoeken naar opslag gaan we met trillende benen deze stap nemen . Sommige mensen verklaren ons voor gek , dan hebben we nog minder te besteden, anderen juichen het toe , die denken net als wij aan de ruimte die het op gaat leveren.
We zullen zien hoe het zich gaat ontwikkelen.

Na een winter waarin alles teveel was en we fijn kluizewuiselden , precies zoals de natuur het bedoeld , gaan we er de komende tijd weer veel op uit , de tuin lacht ons toe en vraagt om werk ;) er ligt veel handwerk te wachten en we hebben weer zin in musea bezoek en bos wandelingen.
Gisteren met ML en de kleine zoon heerlijk eropuit geweest naar Boerderij Zonnehoeve in Zeewolde , wat een heerlijke plek daar , Centre Lothlorien hield er aan inspiratiedag , heel fijn, we hebben het er goed gehad !!

Voor nu nog wat haken en dan naar HHwaard, vanavond lekker biodanza , een fijne dag :)


Geen opmerkingen: