maandag, december 31, 2012

2012 bijna voorbij

2012, een vol jaar voor mij, veel dingen op mijn pad , veel er ook weer af , geen super bijzondere hoogtepunten of  dieptepunten,  behalve dan de longontsteking waar ik nu beroerd van ben .
Een erg druk jaar, veel doen, heel veel doen, te kort tijd genomen om te ontspannen , en dat terwijl we een heerlijke caravannetje ter beschikking hadden deze zomer .
Heel veel gekregen , het was echt een heerlijk jaar wat dat betreft , zoveel mooie momenten , zo blij met de voedselhulp ;0) , zo fijn dat er mensen zijn die begaan zijn me anderen , zo heerlijk ook zelf kunnen delen in dat waar ik overvloed aan heb , zalig ook mijn talenten kunnen delen en dat wordt alleen maar beter , 2013 heeft veel moois in het verschiet .

2012 ook het jaar van dag Busje, dag dag en welkom andere ( veel kleinere en dus effe wennen ) auto , ik mis busje best wel ;-)

2012 een jaar waar ik op energetisch gebied zoveel heb waargenomen , zoveel heb gevoeld, gezien,een jaar vol prachtige mensen waar ik mee werkte ,waar ik van leerde , wat fijn dat zij mijn cliënten willen zijn .

Op nu naar 2013 , ik heb er zin , ............zie jullie daar ;-)

 


1 opmerking:

Marrie-jette zei

Voor jouw en je fam. ook de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Ik zal je gauw mailen want (schaam,schaam....)Ik ben je vergeten.