zaterdag, maart 16, 2013

hersenfrutsels


Dat wat me bezig houdt , al tijden , jaren misschien wel . dat wat me altijd zo helder word als ik ziek ben, als er ruimte is voor diep dieper dan diep voelen .

Vrouwen , vrouwen en hun kracht , die houden me bezig , de kracht om te helen , de liefde, de kracht om samen te gaan , bergen te verzetten  en ook de kracht om te vernietigen , de destructie , vrouwen houden me wakker , soms , en vooral ook kracht , de kracht van intentie, de kracht van liefde .
Ik zie voor me hou vrouwen onmetelijk veel kunnen doen als ze vanuit waarachtigheid en belangeloos samen komen en hun krachten bundelen , als we oordelen los laten en onvoorwaardelijkheid toelaten  , als we volledig liefde durven zijn , vertrouwen durven hebben, onze harten en huizen en cirkels/groepen/verenigingen open stellen voor wie daar behoefte aan heeft , als we onze samenkomsten de intentie van delen meegeven , van werkelijke verbinding , als we uit angst durven stappen en kracht durven zijn.
Als we OHM , durven leven .
Laten we het doen , laten we als uit ons leven gooien en gewoon zijn , in liefde , in verbinding , belangeloos , onvoorwaardelijk, delend , laten we zijn wie we werkelijk zijn en al het andere loslaten , laten we leven vanuit onze onderbuik , vanuit onze baarmoeder waarin diep diep weten schuilt .
Laten we heel zijn.
Een diep diep verlangen , in een paar woorden gevangen.


Geen opmerkingen: