zaterdag, maart 16, 2013

18 februari 2013

Zo zeg dat is al best een poos terug dat ik de tijd nam om te bloggen , op een of andere manier komt het er niet erg van , er is veel te vertellen en tegelijk ook niet , er gebeurt veel en tegelijk ook weer niet zo heel veel speciaals .
We werken , genieten van leven , beleven van alles .
28 januari werd Nina 14 jaar oud , Xarah en zij kwamen samen naar hier , elk jaar weer is het raar dat zijn er niet meer is , echt wennen doet dat toch niet ofzo , ze heeft haar plekje in mijn leven, de engel aan mijn zij , en toch is het gek dat Nina zonder haar verjaart. Het was een fijne , heel rustige dag , behalve wij als gezin hebben mensen het niet meer over Xaar , dat is vast wel OK zo , er komen echter ook niet echt veel mensen voor Nina  , dat is toch een soort van lastig denk ik .

En verder kabbelt het leven voort , met af en toe een erg leuk ding , gebeuren oid , en soms een heleboel in 1 weekend , zoals afgelopen weekend, een heerlijk weekend vol leuk , de handwerkbeurs , een workshopje geven in het soulcenter ( was erg fijn)  en in de middag lekker naar herberg het IJsselmeer in Oosterleek .
Deze week lekker vakantie van scholen enzo , wel veel kinder drukte . best gezellig en soms een beetje irri, ik heb veel te doen en dat geeft druk , ik hou niet van druk , ik hou van spelen met de kids , van zijn ;)

Geen opmerkingen: