dinsdag, april 02, 2013

en we bloggen weer2 april 2013 , we bloggen weer , ik maak er weer ruimte voor .

Het hele weekend druk geweest op de tuin , genoten van het uitgraven van eea voor vrienden , plezier gemaakt met kleine zoon , hard gewerkt en zoveel zon gezien helemaal heerlijk !!
Net bergen foto's gemaakt van allerhande kleding die we kregen of nog hadden en niet meer hoeven , hup MP op met de spullen, de meisjes genieten er van ;-), en naaien volop weer aan het naaien , genieten van creëren , opnieuw , na de domper dat het zo lage verwachtte atelier wat er echt leek te zijn en toch niet doorging lukt het een poos niet meer , dat creëren , zelf mijn breistokken bleven liggen waar ze lagen , ik alleen maar heel verdrietig zijn en voelen dat ik gewoon alle werkspullen liever niet meer in de huiskamer heb, het is echter gewoon niet anders en dus probeer ik nu weer met beperkte ruimte te doen wat ik graag doe , creëren , kleuren samenbrengen en genieten , en het gaat GOED , we borrelen en bruisen.

Op de dagen dat Heller thuis is gaan we samen aan de slag , we bakken , we zaaien , we tekenen schrijven en rekenen , en boven alles genieten we , van de rust , van het ontstressen , we nemen het zoals het komt , gaan fijn naar KT ( http://www.kunstzinnigetherapie-hoorn.nl/home )

Ik zie het wel voor me , totaal TO , denk zomaar dat we dat heel goed zouden kunnen samen , dat dat ook heel gezond voor Heller zou zijn. Ben er gewoon nog niet helemaal uit , wik en weeg nog wat , wil nog wat andere opties bekijken .........

1 opmerking:

Nelly zei

Ik las je bericht op de to lijst. Ik hoop voor je dat het lukt. Ik zou willen dat Leo er ook voor open stond maar helaas. Voor sommige kinderen is school gewoon ellende....en dat wat ze nodig hebben kan school niet geven.
Hier gaat onze jongste ook weer door de molen.....sbo is nog even niet in beeld en ik hoop dat het zo blijft. Sociaal zit hij wel goed op school.
Als hier problemen zijn is het meestal schoolgerelateerd...zucht.

Nelly