woensdag, januari 17, 2018

17 01 2018

2018 is al weer een poosje een feit, 17 dagen al , iedereen doet weer zijn dan wel haar ding, stage , werken school of anders . Ik ben ziekjes, al weken, een soort BO op herhaling, ik kan weinig, 2 a 3 uurtjes per dag energie zit er in het vat , verder heel rustig aan doe en vooral niet teveel willen. ik heb ge-poc en pod , gemediteerd, van alles teruggestuurd naar de afzender met bewustzijn, mezelf geolied en dat is allemaal fijn , het feit echter dan mijn lijf en leden rust willen is onontkoombaar en ook wel OK zo. Ik begrijp tegenwoordig van Binge watchen is .
Ik geniet van poes Bell op mijn lijf , die zit zo graag op iemand en ik zit heden ten dage graag ( en o ja dat is nieuw ) , ondertussen bruisen er wel ideeen , ontwerp ik weer, zie ik weer van alles om me heen ;) en doe ik weinig , 3 keer in de week fitness is een soort van mega uitdaging , maar ik ga wel ;) en daar ben ik dan weer megatrots op , nog steeds met krukken , dat wel , sporten zonder dat durf ik nog niet .

Ik heb zin in sneeuw en ijs , zou dat er nog van komen ??

en verder drijf ik mee op de golven van het bestaan, zweef ik af en toe en dan weer loop ik met mijn benen tot aan mijn knieƫn in de klei en dat is allemaal OK, ik beweeg mee en beleef de rust die dat geeft .

Ik doe en geniet van de belevenissen, ook als de doe-dingen niet helemaal mijn favo dingen zijn, de belevenis daar gaat het om. De rest blaas ik weg na onderzocht te hebben wat het me bracht en wat mijn weerstand was, het is mooi, zo langzaam gaan , one step a day en soms maar een per twee dagen .................paper mache, tree spirit                                                                                         More

Geen opmerkingen: