maandag, december 11, 2006

Tagged

Ik beloofde al een weekje terug aan Annelies een lijstje te maken met 6 vreemde gewoonten van mij , hier komen ze dan .

1 Ik brei altijd , of haak , maar er zit altijd wol in mijn tas met bijbehorend hout of metaal om het te verwerken .

2 Ik ben dol op opgeruimd en overzichtelijk , toch is mijn huis veelal het tegenovergestelde ;)) en dat komt toch echt vooral doordat ik er overal stof en wol en andere projecten in zet op de meest onlogische plaatsen ......( ik wil een atelier ;)))

3 Ik ben dol op de herfst ,nou is dat vast niet zo vreemd , maar het is wel ook de tijd dat ik het meest last heb van mijn lijf , met al die nattigheid , toch blijft het mijn jaargetijde , met zijn geur , kleur en binnen toch die warmte .

4 Ik kan niet zonder fruit , het lijkt een verslaving , misschien is het het wel , maar ik voel me diep ongelukkig als er geen fruit is in een huis.


5 Voor het slapen MOET ik lezen , raar maar waar , maar zelf als ik bekaf ben kom ik niet in slaap zonder eerst wat te lezen .


6 Ik weet er geen meer , ooooeeeeeeeeiiii en dat terwijl ik dacht zat malligheden te hebben , maar ik kan er nu even geen bedenken , wie weet komt het nog .


En ...........Marielle , Anica ??? Als julie dit lezen , schrijf eens wat ;)) zoek eens naar 6 vreemde gewoonten en schrijf ze op , Gr Elly

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Elly
ik weet er nog wel eentje, je bent gek op kleurtjes!!!
en je verft je ramen (of laat ze beschilderen door de kids) dat zijn wel heel gezellige vreemde dingen :-)) dat beschilderen heb ik ook gedaan er staat bij de jongens een geweldige draak op het raam :-)

en wil je 6 vreemde dingen van mij weten, ze staan op mijn weblog

Chocoladevla zei

Woohps, schiet me ineens te binnen dat ik ook ben getagged. Hmmm, zit er een deadline aan vast? ;-)