vrijdag, maart 02, 2007

heftig weekje

Zoooooo dat waren heftige dingen zeg de afgelopen twee weken.
De sterren stonden vast onrustig . Onze achterbuurvrouw werd getroffen door een hart infarct, schrikken want ze is nog jong ;-(( vervolgens onze naaste lieve lieve buurman ook , hij is iets minder jong , maar ook nog jong . Toen het bericht van een vriendin/kennis , ze heeft baarmoederhalskanker , is mama van een klein meisje van anderhalf , brusjes gaan er dus niet meer komen , nu maar wensen hopen bidden dat dat meisje haar mama mag houden .
En als laatste deze week het bericht dat een mij toch heel dierbaar lief mens ziek is , hard ziek , enkel ziet het er naar uit dat het niet echt zichtbaar wordt wat ze nou heeft ;-(( , en dat is ook raar .
Verder nog een feestje gehad ( zie eerder blog ) , een poging gedaan het huis aan kant te krijgen ( hihi , dat lukt niet echt ;-)) , een dagje naar Texel geweest en vandaag geconcludeerd dat wat we ook proberen geld harder gaat dan de maand en zuiniger dan we doen , kan niet . Maar goed dat is bijzaak , daar komt vast wel eens een oplossing voor ;-))
Zo lang we krijgen ,kunnen leven van wat we krijgen (en verdienen )zolang we blij zijn , vrij zijn en gezond , gaat het prima toch ......
En we zien uit naar beter tijden , wensen iedereen dat wat ie nodig heeft en branden een kaars voor alle zieken . We denken aan hen .
op naar een minder heftig weekje .......

Geen opmerkingen: