maandag, september 24, 2012

Niets is nieuw onder de zon , alles is universeel en eigendom van iedereen

Niks is nieuw , alles is al eens gedaan , kunst in universeel , creativiteit is putten uit DE bron .Dat is mijn levensmotto , niet pas, of sinds een paar jaar ,nee zo ben ik geboren..

En steeds al wandelend over deze bol kom ik mensen tegen die werkelijk geloven dat hun onrecht wordt aangedaan als mensen dat wat zij maken ook maken  , ze zijn er heel veel , dus kennelijk ben ik bijzonder in mijn gedachte dat alles universeel is en dat alles al een keer gedaan is , dat we allemaal putten uit dezelfde bron en dat er ook gewoon soms mensen een bepaalde synchroniciteit ervaren en vrijwel in dezelfde tijdspanne met een bepaalde vorm komen die aanspreekt.
Mooi, denk ik dan , wat heerlijk dat meer mensen dit delen , en tegelijk zie ik dat er mensen  zijn die  zich ergeren aan deze dingen.

Mijn oproep aan al die mensen, die het ergert , die zich benadeelt voelen , verheug je , DEEL , wees een met dat wat is en voel de liefde en de blijdschap die dan vrijkomen , niets is uniek en tegelijk is alles dat  , echt , we zijn deel van een geheel en leven in dezelfde energieën, dat wat ik creëer is ook van jou  , latehn we allemaal co-creaters zijn.

3 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Prachtig gezegt!Ik ben het met je eens.
Wil je wat zelf gesponnen en gekleurde wol van mij?

Marrie-jette zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marrie-jette zei

hoi Elly.
Ik doe nog maar een mailtje.Ik meende het echt van de wol hoor!Gewoon zonder bijbedoeling,zondder dat ik er iets voor terug wil.
Ik vind het gewoon fijn om iemand blij te maken.