maandag, januari 08, 2007

jaja

jaja 2007 is al weer op gang, ik nog niet ..ofwel, dat weet ik niet, wat ik wel weet dat ik het allemaal te vol vind, in mijn hoofd, in mijn huis, in mijn leven .
2007 word voor mij hopelijk het jaar van structuur, orde en wat rust in mijn kop.
"men" zegt het al een poos , een hele poos zelfs, ik heb een burn out, eerder vond ik dat toch wat twijfelachtig, maar ik begin nu toch echt te geloven dat er wat van waarheid in zit.
Verleden week was ik nl na een kleine boodschap eerst mijn auto kwijt, vervolgens na hem na 3 parkeerplaatjes te hebben afgesjokt weer gevonden te hebben, stapte ik in en ging wachten tot mijn DH hem zou starten ................die zat echter thuis , met de kids , het was dus echt de bedoeling dat ik hem zelf ging starten , weer uitgestapt dus en aan de andere kant het nog eens geprobeerd.
Dat was voor mij een behoorlijk tringgggggggg in mijn bol .
Het lijkt nl best grappig , maar dat is het niet.
Al tijden vergeet ik van alles , mijn overvolle agenda waar weinig in te schrappen valt, zag ik graag wat leger, maar met al die kindjes die allemaal wel ergens heen moeten ( en dan bedoel ik de dokter ,de osteopaat, de fysio, de tandarts, de ortho, de weerbaarheidstraining of wat voor iets dan ook en niet de sport oid , dat kan je nl wel schrappen) en mijn eigen oefentherapie , mijn levensbegeleiding en strakjes ook nog iets wat gekoppeld is aan iets wat een van mijn kinderen "moet" doen , lijkt dat ondoenlijk.
Ik ben blij dat ik af en toe nog rust vind om iets te naaien , dat zet nl even alles stil , in de bol dan he ;-))
Toch kan het haast niet anders of ik zal eea aan verantwoordelijkheid uit handen moeten gaan geven, ik ben moe , doodmoe en dat terwijl ik toch genoeg tijd in bed doorbreng ;-)
Van het weekend ben ik in elk geval een opruim offensief begonnen , de gedachte dat ruimte in mijn huis , ruimte in mijn hoofd op moet leveren neemt vastere vorm aan .
way to go ;-))

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Elly,
veel succes met opruimen, dat "opgeruimd huis, opgeruimd hoofd" dat heb ik ook. januari is daar bij uitstek een geweldige maand voor :-) sterkte met alles op een rijtje zetten, gaat het lichamelijk weer wat beter?
geweldige foto's van je kids (kerstfoto's) vergeet niet van ze te genieten, ze zijn geweldig!

Anoniem zei

Zucht, best herkenbaar Elly...ook ik ben bezig met een soort van 'grote schoonmaak', zowel in mijn huis als af en toe in mijn hoofd!
En wat een leuke foto van de kids voor het huis, ik moest lachen om de geweldige kleur van je kozijnen en ramen, echt super zeg!

Groetjes, Sandra