woensdag, maart 14, 2007

Hoe een ochtendje in de zon op de spoedeisende hulp eindigde ;-)

Vanmorgen waren we laat , na gisterenavond pas tegen tweeen het bed in te zijn gerold , was het vanmorgen niet echt vroeg toen ik wakker werd , ik word al dagen geplaagd door keelpijn en vanmorgen voelde ik dat er nu toch wat koorts bij was ;-((
Maar ja kleine mannetjes willen wel opstaan en dus gingen wij het bed uit om heerlijk in de zon te gaan ontbijten , het was prachtig weer .
Beneden gekomen dachten we saampjes nog even op de bank, ik dufte nog wat weg en toen was daar de telefoon ........
Wat schor nam ik op , het was de juf van Noa , mijn kleine piggelmee had een erge zere voet ;-(( en was iets heel zwaars op haar teen terecht gekomen . Niet leuk , de teen was megadik vogens de juf , ik moest er maar even mee naar de spoedeisende hulp.

Pffffff dacht ik even , hoe gaan we dat nou weer doen ;-)) . Gewoon maar in de auto gestapt , Noa opgehaald, intussen Ton gebeld en naar het ziekenhuis gesjeesd .
Noa haar teen was flink dik en blauw en rood , hij deed pijn , dat was duidelijk ;-(((

Na alle papieren rompslomp werd er een mooie foto van Noa haar voet gemaakt , geen breuk , enkel een fikse kneuzing zoals ze dat dan noemen. De komende dagen wel even opletten of het toch niet nog dikker wordt , vooralsnog gewoon geen gips ;-)))) .
En toen weer naar Ton , toch wel handig een man die in het ziekenhuis werkt , hij had mooi de auto van me aangenomen , kon ik met Noa voor de deur uitstappen , hij had heerlijk Heller onder zijn hoede en na afloop konden we lekker op zijn werkplek even een koppie doen ;-))

En daarna toch nog in de zon , voor de deur van het ziekenhuis, terwijl Ton de auto weer ophaalde uit de parkeergarage ..............
Heeeeeeeeeeeeerlijk , dat zonnetje ;-))
Zo was de ochtend weer om ;-))
Noa haar voet doet pijn, gewoon pijn ;-((

Ik hoop dat ie snel weer "beter" is .

3 opmerkingen:

Annelies zei

beterschap voor Noa! Gaat het alweer wat beter vandaag?

Irene zei

Hoe gaat het inmiddels met Noa?
Ik hoop goed en zonder pijn ondertussen.

Beterschap voor je meisje.

Anoniem zei

oeps ongeluk zit in ene klein hoekje hier eindigde ene val over de zandbak in 5 weken gips....

is Noa haar voet weer helemaal beter?
liefs @nica