zondag, mei 27, 2007

Noa jarig






Gisteren was het een heerlijke feestelijke dag.

Hij begon in de ochtend in ons bed met bergen pakjes ;-) het hele jaar door verzamel ik altijd her en der cadeautjes , leuk is dat en in de avond voor Noa haar verjaardag had ik nog een feestjurk voor haar genaaid .

Ze was dolblij met al haar pakjes, heerlijk om te zien , het enthousiasme waarmee ze werden uitgepakt en ontvangen.

Mede dankzij een aantal lieve mensen hadden we een heerlijk taart gekocht en er twee gemaakt.

In de loop van de ochtend ging ik met de meiden naar de stad om de gekochte taart bij de hema op te halen ( heerlijk en zo lekker voordelig, die hema ;-)) . Op de markt nog wat rondgescharreld, een bestelling bij een boetiekje afgeleverd en toen weer op weg naar huis.

Noa trok in haar feestjurk veel bekijks ;-) en ze was zo superjarig , dan stralen de kinderen hier altijd zo mooi.



De post bracht ook veel lieve mooie en lekkere dingen , leuk om dan weer de verrassing op Noa haar gezicht te zien ;-)



In de middag kwam de visite , de voorspelde regen bleef uit dus de plastic zeilen boven de tuin dienden gelukkig geen doel . Er kwamen leuke lieve mensen met mooie cadeautjes , Noa straalde de hele dag en zong liedjes over cadeautjes die allemaal voor haar waren ;-)))

Er kwamen veel minder mensen dan verwacht ( er blijven toch steeds mensen die vergeten door te geven of ze nou wel of niet komen ;-)), maar het was reuzegezellig .

Noa genoot , een paar vriendinnetjes en een vriendje uit de klas kwamen en brachten hartewensen mee ;-))



Ik genoot en vond het hartverwarmend in de dagen voor Noa haar verjaardag “cadeau’s” van mensen te mogen ontvangen. Van bijzondere mensen die gaven vanuit hun hart .

Ik was blij met visite die de fiets hadden gepakt ( auto was kapot ) en toch onze kant op kwam ( tis toch een behorlijk eind fietsen ) en wat stoer dat iemand anders de brommer had gepakt en de zoektocht naar hier had ondernomen ;-)



En Noa , Noa was zo gelukkig , op ons blog zie je de foto’s die dat illustreren.

Dankjewel allemaal , voor jullie komst , voor jullie gaven , cadeau’s










Een nare PS is dat nu Noa haar fiets gejat is en nog wel op haar verjaardag ;-((, alleen de sleutel is er nog , kunnen we weer op zoek naar een fiets en dat terwijl die van Merel eerder al gejat was en die van Rens en die zijn ook nog niet vervangen ;((
Gezocht dus in Villakula een kleine herenfiets voor Rens , een meidenfiets ( 26-28 inch ) voor Merel en een meisjes fiets 24 inch , voor Noa.
En tot die tijd lopen we maar

3 opmerkingen:

Irene zei

1 Uitgetelde prinses!

Catharina zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd en wat een mooie prinses is Noa toch.

Annelies zei

Ze was echt ontzettend jarig! Het straalde van haar gezicht af!