woensdag, augustus 12, 2009

Zoo ;-)

Zooo na een enerverende 5 daagse op Ruigoord had ik gisteren een rit naar Haskerdijke om M naar een dinntje te brengen .
Op een heerlijk plekje daar heeft moeder van dinnetje een familie vakantie huisje, superplaatsje , een en al rust , heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk.
Ipv enkel M , werd ter plekke ook N uitgenodigd te blijven dus reed ik rond 16.00 terug met enkel Heller voorin de auto , die dat eigenlijk maar niets vond , twee zusjes daar laten.

Nu met enkel Heller en Noa nog thuis ga ik zo dadelijk maar een rondje Hoorn lopen met ze , er is kermis dus genoeg te zien .
De vermoeidheid van een 5 daagsfestival met een minimum aan slaap is nog niet helemaal uit mijn lijf verdwenen , we doen het rustig aan vandaag .

Vervelende gedachte vind ik wel dat de scholen weer beginnen , komende week , ik besef me steeds weer dat ik niet echt een schoolgaandekinderenmens ben , geloof ik , vakanties zijn zo veel fijner , zoveel dichter bij ons , zoveel meer passend bij natuurlijk leven.


Maar goed , wie weet worden de vakanties wel veel langer in de toekomst , een maand of 3 oid ;-)

1 opmerking:

Maureen zei

Hier nog een vakantiemens. Vind het zo fijn alle kinderen om me heen en kan het me niet voorstellen dat we nog maar 1 week vakantie hebben.
Thuisonderwijs had waarschijnlijk echt iets voor mij geweest ;0)

Ik las je stukje op de GGM en vind het super van je, dat je lekker de dingen hebt gedaan, wat je graag wilt. En alles nog gelukt is ook!
Je kan echt trots zijn op jezelf!

Liefs,
Maureen