donderdag, oktober 08, 2009

Af en toe

Af en toe ben ik het kwijt , na een paar markten, een interne schuif met meubels , een lang weekend weg en een DH die op zakenreis was zag mijn huis er uit als een uitdragerij met her en der nog wat ruimte om te zitten .
Op een of andere manier schoof ik het opruimen van van alles steeds op de lange baan , wachtend op deze en gene die de hand zou komen reiken .
Gisteren was ik het opeens zat , eigenlijk al dagen , maar er kwam iemand langs en dat gaf net dat zetje ;), net even dat oppeppertje. Ik heb me vol met pijnstillers gegooid en ben zelf maar aan de slag gegaan.
En wat een heerlijkheid , klaar is het nog lang niet , ben net ook weer flink van leer getrokken , maar er zit weer schot in , de banken zijn weer gewoon banken , geen laat hier je jas maar vallen en de strijkmand staat hier prima plaats , de eettafel en de werktafel zijn weer helemaal ruim ipv een stukje waar je dan net aan eten kan ;-)
Nu de voorraad van de atelier bezigheden nog weg zetten geordend heb ik het net en we zijn weer bij
Ik smacht steeds meer naar een atelierruimte , want ik weet niet goed waar ik de voorraden laten moet, zet veel achter in de auto , maar dat is gewoon ook geen goede plaats , al helemaal niet omdat je daar niet werken kan ;-).

Nu even uitpuffen en eens zien waar ik die kratten allemaal ga laten , denk niet daar daar vandaag een antwoord op komt , je weet het echter niet he .........
Heb je een briljant idee , reageer maar ;-)

5 opmerkingen:

Jane zei

wat goed. wij zijn vandaag begonnen met een flinke opruimbeurt van de deel. heerlijk maar wat een klus.
succes met je verdere klusjes en ik hoop voor je dat er iemand fijn een handje kan meewerken.

Teunie Luijk zei

Heerlijk he, opruimen :-). Is het niet een idee, om een blokhut in de tuin te plaatsen? Ik heb een lezer op m'n leeslijst, die zo haar atelier heeft. En wie weet, kan dat belastingtechnisch ook leuk geregeld worden?

Teunie

Annelies zei

Uhhh... toevallig nog een sjaal tegengekomen op die bank???

Elly zei

ja een groene is die van jou ????
ik dacht al dat Merel haar vriendinnen wat misten .........
kom hem wel even brengen
ben morgen toch en route en zaterdag ook weer ( die bazaar he ;-0 )

Annelies zei

ja, die is van mij!