woensdag, april 30, 2008

topdag

De laatste tijd grossieren wij in topdagen .
Vandaag is het 30 april , Koninginnedag en wat een gave dag is het tot op heden. Een klein beetje leeg , kaal , maar verder een topdag.
De leegte is er een beetje doordat de oudste 3 kids niet thuis zijn, echter die hebben het ook erg leuk en dat maakt een hoop goed ;-)
Hier alleen dus Noa en Heller en met hen zijn we lekker even naar de stad gefietst vanmorgen , flink later dan gebruikelijk ( dan zitten we altijd zelf op de vrijmarkt , dat ene keer niet doen bevalt goed ;-) )
Het weer zit mee , het is lekker , we wandelen heerlijk langs rijen leuke spulletje , we hebben niets nodig ;-) , maar kijken is erg leuk.
Onder weg kom ik een heerlijke vrouwelijke bekende tegen die zich vandaag heeft verkleed en een bord om haar nek heeft hangen , "gratis knuffel" staat erop , en knuffelen dat doen we , een geweldig begin van de dag.
We zoeken een poosje naar Nina , ze zit met een dinnetje ergens spulletjes te verkopen. We zien haar niet direct en gaan eerst maar koffie bij Adelaide drinken , een vriendin met een restaurant in het hart van Hoorn , daar zit het altijd fijn.
Als de koffie op is , gaan we nog en rondje binnenstad , we willen toch Nina even knuffelen.
Het is vrij rustig in Hoorn , dat is wel eens anders , er valt eventjes een klein regen buitje , verder is het droog en heerlijk zonnig .
Dat is toch wel lekker voor de kleine verkopertjes .
Noa vind een prachtige schat , een kussen met Diddl erop.
Ze is er dolblij mee ;)
Heller holt heen en weer , maar vindt niet echt iets van zijn gading .
Gevonden Nina kleurt onze haren oranje met een spuitbus.
Ze heeft het naar haar zin met haar vriendinnetjes.
Wij vinden het mooi geweest en gaan weer richting huis , Heller wil voetballen ;) en ik ben moe , lopen gaat prima tegenwoordig , maar zonder stok kost het erg veel energie.
Thuis eten we lekker wat en ga ik eventjes een half uurtje naar bed.
En nu weer op ;-) samen met Noa kijk ik wat de oranjeclan allemaal gedaan heeft. Ze merkt net heel verbaasd op dat de kleine prinsesjes zielig zijn ;-) die zijn er nl niet en dat vindt Noa een beetje mal , allemaal leuke kinderdingen doen en je kinderen niet meenemen , ze denkt dat de prinsesjes dat wel jammer zullen vinden ;-) , heerlijk kind .
Op naar morgen .

Geen opmerkingen: