woensdag, november 02, 2011

Allerzielen , de stilte in mij

Allerzielen , een feest wat meteen na Samhain valt , een christelijk feest zo nauw verwant aan Samhain dat wij hier gewoon de hele week Samhain vieren zeg maar , dit is de week van stilte , van teruggeworpen worden op jezelf, ook een week van mensen die ons ontvielen , deze week voel ik ze zo sterk, zonder er ook maar iets voor te doen , ik hoef de stilte niet op te zoeken de stilte is in mij .
De natuur is prachtig stil ook , de kleuren zo mooi verwarmen me , het fiets avontuur gisteren verstoorde wreed mijn innerlijk stilte ik denk dat ik daar nog het meest verdrietig om was, dat dat dus gebeuren kan , dat een ding van alle dag tussen mij en mijn innerlijk kan springen, dat is dus bij lange na geen onverstoorbare tibetaanse monnik ben, maar die fietsen dan ook niet elke dag al die kilometers ;-) en hebben vast een andere vorm van afspraken waarbij het iets minder om tijd en op tijd draait.

Ik ben aardig op weg , hoef steeds minder van mezelf , maar er zijn nou eenmaal dingen in mijn leven die nog wel tijd gebonden zijn en zolang dat zo is , ben ik me bewust , zijn er dus ook wel een dingen die anders lopen dan ik fijn vind .
En die gevolgen hebben die ik als lastig ervaar.( en dat is misschien wel zacht uitgedrukt ;0) )

Vandaag terug naar die stilte , vanmiddag ga ik lekker met Heller en wol aan de slag, ik heb er zin in, door met wol te werken land ik in mezelf, voelen, duiken zien beleven zoiets.
dit vond 1 van mijn meisjes wel een heel mooi "soort" vest, ik ga het proberen , andere kleuren , maar wel dit idee . Wie weet gaat het lukken ;-)

Het idee is geweldig , recykleren is een hobby van me en dit wordt de ultieme uitdaging , ze zal dolblij zijn als het lukt ;-) en ik ook

4 opmerkingen:

Daantje zei

Ik vind dat vest echt prachtig!!

En leuk om te lezen hoe je christelijke tradities vermengt met de keltische tradities :)

Daan (Dan) zei

wat een prachtig 'soort' vest!!!!
zo een wil ik ook!!!
{toch geen Didi he, van 300 euro?}

fijne Samhain week!!

Elly zei

veel prijziger en unieker
kijk hier maar http://www.etsy.com/shop/EnlightenedPlatypus?ref=seller_info
heel inspirerend m heel veel werk weet ik inmiddels , we schieten op , maar het is qua materiaal en qua werk groter meer omvattender nog dan ik dacht

JutVrouw zei

Hoi,heb je als eens gegoogled op Katwise, dat is nl. de oorspronkelijke maakster van dit soort creaties en NOG veel mooier ;-))

groetjes, JutVrouw