zaterdag, november 12, 2011

DECEMBERSWAP ???

Heeft er iemand zin in een decemberswap , een swap is een soort ruil , in dit geval maak je een doos voor een ander gezin , een doos met leuks of lekkers waarvan jij denkt te weten dat de ander er blij van zal worden .
Ik heb er wel zin in , maar heb natuurlijk meer mensen nodig ;-)

Wanneer ik op 15 november genoeg namen heb , organiseer ik een decemberswap , ik denk zelf aan minimaal 6 deelnemers , het is dan de bedoeling dat je een pakketje maakt voor een van de andere mensen die zich opgeeft , als je mee wilt doen noem je dat hier onder en je stuur mij een mail op doemijmaar@atelier-deregenboog.nl
In die mail vertel je wie je bent en wat je gezinssamenstelling is , kort iets over je gezinsleden etc etc .
Wie weet gaat het lukken ......

Ik denk aan een doosje met leuke zelfgemaakt dingen , of kadootjes uit de kringloop ofzo het gaat om de aandacht , niet om wat het kost.
De doosjes kunnen dan ruim voor de kerst ( of wie weet voor sinterklaas ) verstuurd worden ;-) en zo heeft iedereen dan een gezellig doos ;0)

Ik ben benieuwd.

9 opmerkingen:

Marlies zei

Elly, wat een leuk idee! Jammer dat we zo ver uit elkaar wonen!

Elly zei

je kan gewoon mee doen hoor , bij en swap stuur je die dingen naar elkaar op ;-)

Willem en Teunie zei

Ja leuk, ik wil meedoen.

Elly zei

ik hem de swap ook op facebook gezet , er komen leuke reacties , het gaat in elke geval door , heb al genoeg mensen ;-)
LEUK , blogloze mensen kunnen een eventueel fotoverslag op mijn swapblog kwijt TZT

Marrigje zei

Lijkt me eigenlijk heel erg leuk, maar ik weet niet of ik het kan regelen. Je hoort nog van me. Als je niets meer hoort, mail me dan ff please.

Elly zei

Doe ik Marrigje , lijkt mij ook leuk als jij meedoet ;-)
z

Anoniem zei

superleuk idee, ik ben gek op swaps... alleen ga ik overslaan, kom er niet aan toen ivm deadlines en de broodnodige rust in mijn hoofd die ik daarvoor moet hebben ;o)) Veel plezier, dames!

Irene zei

Ja leuk!
Mag ik ook meedoen?

Elly zei

ja dat mag vandaag ben ik jarig en sluit de inschrijving , morgen mail ik iedereen wie er mee doet en trek ik meteen voor ieder een persoon waar voor je aan de slag mag ;-)