donderdag, november 17, 2011

Heerlijke feesten

We vieren heerlijk feesten , ik ben wat oud aan het worden denk ik, want het tempo ligt me te hoog , 11 november zo fijn Sint Maarten gevierd , de volgende dag was de sint-intocht al die ik maar even fijn heb overgeslagen , dat was me echt te snel.
Komende week komt ie nog wel ergens binnen en dan doen we die . Na het weekend mijn verjaardag ( wat een heerlijke dag , superfijn) komend weekend wintermarkten , volgende week woensdag oma , dan vrijdag Heller en de dinsdag erna de verjaardag van mijn grote zoon .
En dan is het nog steeds november ;-) de decemberfeesten volgen nog . Ik geniet, laat liggen wat ik niet kan pakken en brei naar haak klei schilder allerlei cadeau's bijeen , zo fijn.
De kinderen genieten mee, we zijn veel buiten in het heerlijke herfstweer de laatste weken, nodig en ook zo heerlijk.
Ik voel me zo rijk met mijn vaardigheden, ben zo blij met wat ik kan, voel me in deze feestmaanden als een visje in het water.
Geven en ontvangen vind ik allebei zoooo leuk .
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn kleine zoon een prachtige tekening met twee gouden handen erop , zo lief en leuk, zo mooi.
Grote dochter nam me mee de stad in voor een hema-ontbijt ( daar kan je het echt zelf niet voor doen , voor die prijs ) en grote zoon neemt me volgende week mee naar Nova Zembla met een hapje vooraf .
Kleine dochter maakte Lasagna , lekker mmmmm , ik vind dat van die prachtige juweeltjes, die kadootjes van hen en kan er helemaal in hangen zo deze maanden , al die verwennerijtjes , wichtelen is hier ook elk jaar feest ;-)

Zaterdagmiddag maken we lichtjes , potjes met wat vloeipapier geven prachtige feestlampjes , ik heb er nu al zin in.

2 opmerkingen:

noelle zei

wat een heerlijke dagen elly!

Anoniem zei

ha, ik denk niet dat je oud wordt hoor, ik denk dat je gewoon je eigen ritme steeds meer vindt waardoor het moeilijk is met het ritme van de maatschappij en de gevestigde orde mee te doen. Een goed teken! ;o)