donderdag, september 06, 2007

herfst ???

Een drukke week die aan elkaar plakt van huiswerk de zwemvierdaagse een middagje socialisen en alle dagelijkse dingen die er altijd zijn .
Ik voel me lekker , een beetje te druk , maar heerlijk de zon schijnt , ik naai eea aan knuffels poppen en jassen , maak mijn huiswerk , studeer wat en als ik dan naar schol fiets ruik ik het , onmiskenbaar, de geur die me lief is , een geur die ik altijd al lekker vond , maar sinds die geur ook iets met mijn herinneringen aan Xaar te maken heeft , extra lekker , extra buikgevoel . Ik ruik het echt al is het nog wat vroeg , ik ruik al fietsend HERFST ,heerlijke herfst , ik heb nu al zin in wandelen in het bos , avontuur. Ik had zo'n zin in een weekendje kamperen komende week , jammer genoeg deelt Ton die gedachte niet en vind ik het teveel gedoe omdat alleen te regelen dus gaat het niet door , maar dan dus wel naar het bos , samen met de kids , dat weekend had ik al vrij gepland , geen afspraken niks , dus een heel weekend Schoorl gaat dat worden ........Ik heb er nu al zin in.
Ik geniet en kom weer een beetje bij , de start na de zomervakantie viel me zwaar , pijn in mijn handen en benen , (in mijn heupgebied het minst dit keer ( dat is nieuw ) )
En het heeft zoveel met stress te maken , de hele vakantie was er nauwelijks pijn.
Stress uitbannen dus maar ;-))

Geen opmerkingen: