zondag, januari 17, 2010

oeps

Berichtte ik gisteren dat het weer beter ging , werd ik vannacht meteen teruggefloten :)
Een dikke pijnlijke opgezwollen keel , een hoofd wat nauwelijks bewegen wilde , oren zo zeer .......
Slapen kwam er niet van , ben thee gaan drinken sloten kamillethee en gaan spoelen , rechtop zitten leek ik nog wat , als ik ging liggen was het meteen mis.
Met extra kussens heb ik toch nog kunnen slapen gelukkig , naast mee een jongetje klein , suf van hitte die door zijn lijfje joeg .
Hij sliep , onrustig , maar hij sliep , en dat is goed.
Hij heeft last van snot en van zijn buikje, ik voel me een vaatdoekje , wel veel beter dan vannacht, blijf thee drinken pot na pot, samen met Heller die ook een zielig doekje is zo .
Zou het morgen over zijn ???
Duim duim ........

6 opmerkingen:

Assayya zei

je hebt het behoorlijk te pakken.
beterschap:))

De Tegelaars zei

Beterschap Elly. Wat zijn jullie toch vaak ziek?? Hoe komt dat toch zo? Of is het een kwestie van enorme pech hebben?
Hopelijk knappen jullie snel weer op en trekt het weer bij, zodat alles ramen lekker open kunnen en de virussen de deur uit!

Elly2

Elly zei

Bij mij hoort het bij de kwaal, bij de kindjes weet ik het ook niet ;(( , nou ja kindjes enkel Merel en Heller , beide astma en koemelkeiwit allergie .
Met medicatie van de natuurarts gaat het ons gewoon goed , zonder ( en soms is er gewoon geen geld voor ) minder.
Nat weer en bingo , daar gaan we , ik blijf aftasten en voelen hoe het anders kan , het gaat best Ok ;-) , toch vaak december januari en februari mindere tijden qua gezondheid .

Anoniem zei

he, wat naar... ik hoop dat het gauw over is! Ronja jammert ook al de hele middag over oorpijn... ik ben benieuwd waar dat heengaat....

De Tegelaars zei

Maae koemelkeiwit allergie is een kwestie van dat niet nemen. En van astma hoef je niet per definitie koorts te krijgen. Je zou toch eerder denken aan een verlaagde weerstand o.i.d.
En jammer dat de natuurarts niets voor jullie kan betekenen als er het geld niet voor is. Is er geen natuurarts die wel vergoed wordt?

Elly2

Elly zei

mm dat bedoel ik ook verlaagde weerstand door overgevoeligheden , koemelkeiwit is dan dat wat we weten , maar er zal misschien meer zijn , nat weer en klaar is het , bij mij vaak ook door teveel stress , komt er ook netjes via mijn lijf uit.
De kids zijn verder vrolijk en tierig en blij en veel buiten , maar Heller is af en toe gewoon een paar dagen flink ziek. Dat mag hoor, ik zie dat juist als iets positiefs , bij mezelf ook , dan zijn er dingen aan de gang , is er beweging , helemaal Ok .