maandag, januari 11, 2010

wat een lekker dagje

wat een lekker dagje , zo fijn is dat na een lekker weekendje ;0) ipv te balen van mijn job als taxi chauffeuse op maandag middag heb ik er maar van genoten ;-) en zopas in de auto lekker patat van van Ree gegeten met de andere kindjes terwijl Nina pianoles had .

Het is gewoon geen fietsen weer de laatste weken , ze gaan stuk van dit weer en zo zit ik met een fietsloze Nina ;0)
Vandaag dus eens niet op de fiets en ook eens niet lopend maar om 8.00 met de auto richting school , om 12.00 nog eens en jawel om half 3 weer , door naar pianoles ;-) en daar wachten op Merel die naar de ortho moet (Merel is ernstig grumpie want HOERA , haar fiets is ook kapot ( vouwfiets , ten behoeve van trein school en trein huis verkeer ) )

Dus brengen we Merel ook nog even naar de ortho , bellen papa , dat hij Merel van zangles haalt ( na de ortho heeft ze zangles .........), met fiets aub, ja daar maken, dat is een goed idee.

Tussendoor heb ik twee truien voor Heller genaaid, steeds een stukkie en jawel, er zijn er nu twee af ;-), nu de broeken nog, de fysio heb ik vandaag maar afgebeld .

En toch voelt het zo lekker ;-) Ik heb er maar een chill niks aan de hand dagje van gemaakt, met wel veel naaien toch nog , zo tussen het van hot naar herren door en veel breien , in de wacht-momenten in de auto met de motor aan anders is het zo koud ..... ;0) , want we zijn wel watjes , watjes met patatjes .

3 opmerkingen:

Anoniem zei

lekker: watjes én patatjes!

Daan zei

haha, watjes met patatjes, ik zie jullie helemaal zitten met beslagen autoramen aan een frieteke!

Patricia zei

Wat zal het patatje lekker gesmaakt hebben!
Vasthouden dat gevoel ;)