woensdag, oktober 01, 2008

;((((

De koorts blijft, is niet weg te krijgen, liters salie tegen de keelpijn, rustig aan doen voor zover mogelijk met kids , maar nee hoor de koorts blift boven de 39.00 en maakt me slap .
Er zijn van die kleine dingen die ik graag aan zou pakken voor 7 oktober , maar dat wordt steeds krapper dag en na zo een koorts interventie duurt het ook vaak nog een week of wat voor ik me weer krachtig voel bleeeeekkkkkkkkkk .

4 opmerkingen:

Marrigje zei

Beterschap Elly.
Eigenlijk helpt er maar 1 ding tegen koorts, en dat is slapen, veel slapen. Maar ja, hoe doe je dat in een groot gezin??

Medische interventie geindicieerd hier?

Elly zei

yup , luchtweginfectie , keelontsteking , oorontsteking en een reuma aanval ( kip en ei verhaal en mijn herfst/winterding ;-(( )
Slapen gaat niet echt nee , hangen wel hoor , het komt goed , echter zonder koorts zou het beter te doen zijn , dat holt zo uit ...........

H_Cleijne zei

Ah, nee, slapen lukt niet met de kinderen om je hen enzo. Beterschap, zal ik maar zeggen, al heb je daar niet veel aan.....

Teunie Luijk zei

Beterschap, hoor, Elly. Die koorts is natuurlijk erg lastig en uitputtend, maar heeft wel een functie. Dus maar laten gebeuren, he. Ik ben trouwens eruit met het breipatroon van de omslagdoek. En nog bedankt voor de link van het Stookhok. Echt een leuke!

Teunie