maandag, augustus 25, 2008

Mooi weekend

Wat was het een lekker mooi weekend , heerlijk om de kinders weer lekker allemaal om me heen te hebben, veel crea uitspattingen , prima ideeën en als mooi slot gisteren lekker met man en 4 van de kids naar de Drommedaris in Enkhuizen om te genieten van de muziek van we played b4 en Via bombarie .

Er was ook een wat grieperig gevoel , iets koorts , maar dat heeft het fijne gevoel van het weekend nauwelijks overschaduwd.
Het was gewoon lekker om eens relaxed iets te doen ipv het hele weekend te poetsen en op te ruimen ;-) en daar gaan toch de meeste weekenden aan op .( hoewel er de komende tijd weer erg veel leuke dingen weekenden gepland zijn ;) )


Crea schiet het allemaal op , heb weer zin tenminste , de zomer had die zin wat afgevlakt ;-) toen was gewoon leven genoeg , heerlijk genoeg. Maar er mag ook weer eea gemaakt worden ;) . Heb zojuist winterjassen getekend, zo dadelijk knippen uit heerlijk wol en dan weer lekker naar buiten , bij de kids in de zon even zitten .
Ook twee poppen liggen klaar in delen ;-)) om een geheel te worden end an is er vanavond nog de zwemvierdaagse , lekker samen met de oudste 3 kids banen trekken , zin in .
Het wordt een lekker weekje.

Geen opmerkingen: