woensdag, september 10, 2008

naar de tandarts en eindelijk A

Gisteren was het een druk dagje , dwz , we moesten erop uit en dat is druk in het hoofd van deze moeder , moeten dingen zijn druk.
De halfjaarlijkse tandarts controle stond op het programma tesamen met dus weer twee vullinkjes vervangen .
De andere keren gingen we dan met volledig 7 tal , maar dit keer hadden Noa en Ton andere belangrijke bezigheden, Noa had nl proefzwemmen voor het A diploma.
Een mijlpaal voor deze dame die er gewoon wat langer over det dan haar zussen en broer en ook meteen aankondigde dat dit het einde van een zwemlestijdperk was wat haar betrof ;-) voor nu geen enkel belangstelling voor B C of wat voor zwemvaardigheid dan ook ;). Zaterdag mag ze haar diploma ophalen ;), ze is zoooooooooo blij.

Maar wij gingen dus naar de tandarts, Nina op gehaald in Hoorn bij school en Heller lekker bij papa gelaten , dus met zijn tweetjes naar Alkmaar, we hadden tevoren nog wat tijd en al besloten op sportschoen jacht te gaan en op winterjassenjacht of stof daarvoor.
Eerst de OILILY outlet bestormd, een tegenvaller , zowel qua stof als qua kleding was er niet veel soeps , zelfs geen dingen die we veel te duur vonden maar wel mooi ;-). Toen vlug naar het centrum dan maar , ik was zo slim geweest mijn stok mee te nemen dus dat liep lekker door.
Echter ook daar teleurstelling , de H&M die toch altijd wel iets heeft wat ons kan bekoren, had nu wel sportschoenen voor een erg redelijk prijs, maar niks leuks of inspirerends naar Nina haar zin. Ook geen leuke laarzen gevonden nog stof voor een jas.
Nina besloot de stof op zolder te gaan zoeken in de voorraad , dat gaat ze vanavond doen, naar mijn idee ligt er niets geschikts , maar je weet het niet ;) .

Na dit rondje stad terug naar de auto en Rens en Merel afgehaald op een afgesproken punt en richting de tandarts.
Daar waren we ook redelijk snel klaar , geen verrassingen , enkel mijn vullinkjes vervangen en hup weer naar huis , een lekker middagje , voor ons allemaal , een heel blije Noa en verder allemaal in een opperbeste buis , het was een goed bestede middag , ook zonder dat de jassen laarzen etc zijn gevonden ;)

Geen opmerkingen: