woensdag, maart 04, 2009

verdrietig




Het slaat natuurlijk nergens op , maar ik ben verdrietig , verdrietig omdat ik aan huis vast zit en geen auto heb om even uit te gaan waaien ergens , verdrietig omdat dat misschien nog wel weken zo zal zijn, verdrietig omdat ik een beetje vast zit in die cirkel van geldgebrek en de cirkel steeds kleiner zie worden zonder dat ik het gevoel heb dat ik er invloed op heb.
Het geeft een machteloos gevoel, een gevoel van tekort schieten, het maakt me ziek,
Wat het kapot gaan van een auto al niet voor effect kan hebben, dat krijg je als je je niet gemakkelijk beweegt , mijn auto is mijn vrijheid en ik heb het gevoel dat ik nu mijn vrijheid kwijt ben .
Allemaal zwaar overtrokken waarschijnlijk , in het realisme , maar heel erg waar in mijn gevoel .
Piekeren en peinzen lost niks op dat weet ik ;-) door ervaring wijs geworden helaas , maar wat dan wel ..........
Ik ben het even kwijt , wilde dit ook even kwijt ...........op zoek , ik ben op zoek naar mogelijkheden .

2 opmerkingen:

jezebelle zei

hoi ,ik lees u log graag maar nu voor de eerste keer een berichtje , als ik het moeilijk heb financieel en of emotioneel hangt vaak een beetje samen dan lees ik sommige logs van consuminderende mensen alsook vind ik heel veel steun in de mijmeringjes van Annemiek die dame is echt een super lief en goed mens en helpt waar ze kan ze schrijft ook in het tijdschrift "genoeg" of het log van Teuni met haar tienkinderen ik zie mijn huishouden met twee kids soms niet zitten zucht ... veel sterkte en de lente komt en dan word het beter hé lieve groet vanuit vlaanderen Jezebelle

Elly zei

Je Teunie lees ik ook, heerlijk ;) en als ja de lente komt , maar of het daar nou beter van wordt ;)
Ik zie steeds helderder dat wij verhoudingsgewijs Nu net zoveel inkomen heben als 12 jaar terug toen we studeerden , nu in euri dus eigenlijk dubbel zoveel , zij het niet dat boodschappen netjes zijn meegestegen , vroeger kocht ik een pak melk voor om en nabij 80 gulden cent , nu voor om en nabij 80 eurocent ... ik ga het na het maken van mijn boodschappelijstje weer ehlder zien ;-)het verandert niks , maar evn dat inzicht ....dat is OK .