woensdag, mei 20, 2009

cadeautjes




Vanmorgen ben ik lekker met Heller en Merel op cadeautjes jacht geweest.
Zaterdag verjaart zij en mijn idee was een leuke scrap-ietsje te kopen , laten ze nou in heel ons stadje nergens een scrapwinkel meer hebben ( of zo goed verstopt dat ie onvindbaar was )
Raar maar waar ;-), zeker opeens niet meer hip of zo
Maar goed , we kwamen ook voor een cadeautje voor Noa ( jongste dochter die dinsdag de 26e 8 wordt )
En dat ging beter, veel leuke dingetjes vonden we voor haar , en Heller vond iets voor zichzelf , een boekje van het heksje waarvan je hierboven een plaatje ziet
Heksje wijsneus
Met een schatkistje ;)) waarin mooie knuffel-stenen, nou had Heller nog eea aan verjaarsgeld in zijn potje en dit wilde ie al voor de derde keer dat we hier kwamen dus hebben we het nu lekker gekocht.

Merel verwende zichzelf met gaatjes , toen ze 8 werd kreeg ze ze ook , maar die was ze snel zat, het was niets dan ellende .
Via via kreeg ze nu het advies een edelmetaal te gebruiken , het werd wit goud ,( in chirurgisch staal zit gewoon ook nikkel en daar zijn wij collectief allergisch voor ) , ze heeft er hard voor gewerkt om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen , de mooie knopjes zitten er in. Heel netjes aangebracht door een prettig keurige meneer, dus niet zo een zemel, nee een echte mooie meneer die en gewoon keurig uit zag op een prettige manier, niet met zo een eng gun achtig schietding, gewoon met de hand .
Helemaal zonder pijn , volgens Merel ;)

En voor Noa kochten we moois , leuks en gezelligs , ze leest mijn blog ook , dus we noemen het nog niet ;-)
En zelf kreeg ik een mooi cadeau, iemand vertelde me iets prachtigs , iets moois over Heller , wat ik zelf wel al wist , maar wat zo fijn was om eens van een ander te horen , dat moet nog even zakken , wei weet morgen daarover wat meer

Voor nu : verder met de dingen van deze dag wasvouwenvloerdweilenbankweerleegruimenenafwassen

en onderwijl luisteren we hier naar



2 opmerkingen:

Annelies zei

Tip-van-haar: http://www.creatiefscrapwork.nl/N_frame.html?http://www.creatiefscrapwork.nl/

;-))

Elly zei

OK

Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten mits anders aangegeven op de site
Zondag Gesloten mits anders aangegeven op de site